Tämä muonasarja on eräs Pohjoismaiden parhaista korkeaenergiamuonista!

High-Energy on tarkoitettu sinulle joka etsit erittäin korkealaatuista korkeaenergiamuonaa! Sarjasta löytyy kolme eri tuotetta jotka kaikki ovat laadultaan omaa luokkaansa.

High-Energy Competition on High-Energy perheen pikkusisko 30 % proteiini ja 20 % rasvapitoisuudellaan, jolla se soveltuu kaikenrotuisille aktiivisille koirille, sekä myös arkimuonana suureikokoisille koirille.

High-Energy Professional on tämän sarjan myyntimenestys. Tämä muona täyttää energiamuonan vaatimukset niin energia- kuin ravinto-ainemääränkin osalta. Tätä muonaa käyttävät myös nirsojen koirien omistajat ja se soveltuu hyvin myös koirille, joiden turkkia täytyy vahvistaa.

Tuotesarjan ässäkortti on High-Energy Extreme, ainoa kaltaisensa ruotsalaisvalmisteinen muona. 30 % rasvapitoisuuden, 90 % eläinproteiinipitoisuuden ja runsaasti lisättyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden ansiosta tämä muona kattaa kaikki tarpeet, joita energiamuonalta voidaan ajatella vaadittavan.

High-Energy Super Premium Dogfood ovat vehnättömiä ja erittäin lihapitoisia muonia, jotka valmistetaan tarkoin valituista korkealuokkaisista raaka-aineista. Nämä takaavat muonan erinomaisen maun ja sulavuuden, ja antavat energiaa, joka suorastaan säteilee koirastasi!